Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

Kerst Open huis

 

Kerst Open huis zaterdag 23 December

Lees meer...

5e Noorse truien dag

Op zaterdag 18 november organiseren we voor de 5e keer een Noorse truien dag in Baarn.  In het artikel hieronder vind u meer informatie. We gaan dit natuurlijk samen met u vieren.

Lees meer...

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 4

 

Beste vrienden van Noorsetrui.nl,

Bij het (na) lezen van de vorige drie nieuwsbrieven kunnen we concluderen dat we niet stil gezeten hebbend afgelopen 10 jaar. Ook in deze nieuwsbrief valt er weer veel te beleven. We nemen u graag mee terug naar de jaren 2012 en 2013.

Lees meer...

Interview Stralend schrijven

In het weekend van het Scandinavisch evenement " Scandinavië XL " op 29 en 30 oktober j.l. werden we gevraagd om mee te doen aan een interview door de blogster en tekstschrijfster Sandra van Bijsterveld. Natuurlijk doen we mee, hartstikke leuk. Nieuwsgierig geworden? Het complete interview is hier te lezen....

Lees meer...

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 3

Beste vrienden van Noorsetrui.nl

Noorse truien op televisie

In de nieuwsbrief van Mei zijn we geëindigd in het jaar 2008 met onze reeks over 10 jaar Noorsetrui.nl. We nemen u deze keer graag mee terug naar de jaren 2009 t/m 2011 waarin we ook weer op verschillenden fairs en markten stonden. Voor ons was 2009 een jaar met twee bijzondere hoogtepunten. De truien van Norlender op de televisie en het 5 jarig bestaan van Noorsetrui.nl.  Het was begin Mei 2009 toen ik werd gebeld met de vraag of ik mee wilde werken aan een televisie programma..

Lees meer...