Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

Nieuw van Laesoe knitwaer

De inkopen van prachtige wollen truien en vesten is in volle gang. Deze keer bij Laesoe knitwaer in Denemarken. Binnenkort in de webshop.


Nieuwe collectie Norlender

Wat heb ik toch een leuk beroep en na 13 jaar blijft het geweldig om te doen. Van de week prachtige inkopen gedaan voor de webshop. Deze prachtige collectie en nog veel veel meer zijn binnenkort uit voorraad leverbaar in diverse maten. Hieronder alvast een klein voorproefje van wat komen gaat.

 

 

Interview Stralend schrijven

In het weekend van het Scandinavisch evenement " Scandinavië XL " op 29 en 30 oktober j.l. werden we gevraagd om mee te doen aan een interview door de blogster en tekstschrijfster Sandra van Bijsterveld. Natuurlijk doen we mee, hartstikke leuk. Nieuwsgierig geworden? Het complete interview is hier te lezen....

Lees meer...

Nieuwsbrief nieuwe stijl

 

Beste vrienden en lezers van de nieuwsbrief,

De afgelopen periode kwam het geregeld voor dat veel nieuws al op Facebook stond voordat de nieuwsbrief uit was. Daarom gaan vanaf heden alle nieuwtjes via Facebook en bij Nieuws van Tienke op de website. De traditionele nieuwsbrief komt hierdoor (helaas) te vervallen.

Lees meer...

Deense hoed en sloffen

 

Nieuw in onze collectie,

Tijdens één van onze reizen naar Denemarken hebben we de ontwerpster van deze sloffen en hoedjes ontmoet in het mooie historische stadje Ebeltoft.

Lees meer...